Bergsbykyrkan
Scouter
Att anmäla ditt barn
till Bergsbykyrkans aktiviteter

Scouterna i kyrkan är Spårare åk. 2-3 och Upptäckare från åk. 4 och uppåt. Vi är både inne och ute så klä dig efter väder. Välkommen!
Salt scout
Vi tillhör Salt scout som är anslutna till riksorganisationen Scouterna. På scouterna tar vi en terminsavgift på 120 kr och då ingår halsduk, märke, försäkring och scouttidningen (som kommer direkt hem till dig). Du kommer att få en inbetalningsavi med posten.
Bergsbykyrkan
Bergsbykyrkan är en samarbetskyrka mellan Skellefteå Sankt Olovs församling och EFS-föreningen i Bergsbyn. All vår barn- och ungdomsverksamhet sker inom SALT, som är EFS barn- och ungdomsarbete.
Personuppgifter
Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen. Bergsbykyrkan och EFS- föreningen i Bergsbyn är personuppgiftsansvarig för de uppgifter som du lämnar i samband med att du anmäler ditt barn till aktivitet. Uppgifterna används även för att söka aktivitetsstöd hos kommunen och vid samverkan med studieförbundet Sensus. Vår policy.
Aktivitetsstöd
Eftersom vi är en Saltförening har vi möjlighet att söka aktivitetsstöd från vår kommun som vill stödja föreningars verksamhet för barn och unga. För att söka det bidraget behöver vi få ditt barns fullständiga personnummer.
Har du frågor och funderingar om det här så får du gärna höra av dig till oss i kyrkan eller Michael Kautto på Fritidskontoret, tel 735000.